Round table: privileged Access Management

Tijdens dit evenement gaan we in op de inhoud van privileged Access Management (PAM). Je schakelt met diverse organisaties over hoe zij hun PAM (gaan) inrichten en zien veranderen in de toenemende digitalisering. Voor zowel organisaties die net gaan starten met het professionaliseren van PAM als organisaties die PAM al vergaande geautomatiseerd hebben is dit de ideale manier om kennis op te doen dankzij de visies en ervaringen van mede IT en Security managers.

Ik ben erbij!

Deelname is altijd vrijblijvend

Discussiëren en praktische opdrachten

Security professionals aan het woord

Tijdens de Round Table delen de deelnemende IT Security professionals onderling hun visies, de problemen waar ze tegenaan lopen, de succesverhalen en de ervaringen.

Netwerken

Onderling kennis delen

Zowel organisaties die al begonnen zijn met PAM als organisaties die nog moeten starten krijgen een podium.

Waarom deelnemen?

Accounts met hoge bevoegdheden worden gebruikt bij de meeste security incidenten. Hackers proberen daar dus toegang toe te krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 191 dagen duurt alvorens een security incident wordt gedetecteerd en dus is het voorkomen daarvan van groot belang. 81% van de incidenten wordt veroorzaakt door slechte of zwakke wachtwoorden. 88% van de organisatie ervaart het managen van accounts met hoge bevoegdheden een uitdaging.

AspisID organiseert deze round table, zodat u kunt leren hoe andere organisaties PAM gebruiken om mogelijke hacks en security incidenten tegen te gaan en te zorgen dat de continuïteit van de organisatie niet in gevaar komt

Inzichten

Het implementeren van PAM in de organisatie is lastig en uitdagend. Het probleem bij het managen van accounts met hoge bevoegdheden is dat ze zo ontzettend sterk zijn en dat ze toegankelijk moeten zijn voor beheerders om hun werk uit te kunnen voeren. In verkeerde handen echter zijn ze een groot risico.

We snappen dat het als IT/Security Manager lastig kan zijn om PAM te implementeren als je niet weet waar je moet beginnen. Om deze reden kan het erg nuttig zijn om naar de Round Table te komen en inzichten van andere IT en security managers uit andere organisaties te krijgen.

Netwerken

Voor IT en security managers is netwerken erg belangrijk om op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. De Round Table is uitermate geschikt voor het uitbreiden van je huidige netwerk met IT en security managers. Uit feedback van de deelnemers van eerdere Round Tables blijkt dat alle deelnemers dit evenement aan zouden raden bij IT en security collega’s. Ben jij IT en/of security manager en wil je meer weten over PAM? Meld je dan gratis aan voor de volgende sessie!

Aanmelden Round Table

Locatie: Schinkeldijkje 2, 1432 CE Aalsmeer